Υπερήφανοι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου για την Αλέσια Λεκάϊ

Η 14χρονη τερματοφύλακας είναι αρχηγός της Μικτής ΕΠΣΘ

Στον Διαγόρα Στεφανοβικείου είναι υπερήφανοι για την 14χρονη Αλέσια Λεκάϊ, πλέκοντας το εγκώμιο της νεαρής τερματοφύλακα στη σελίδα του συλλόγου με αφορμή και τη συμμετοχή της στην ομάδα Κ15 Γυναικών της ΕΠΣΘ, στην οποία είναι και αρχηγός.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα, από την ακαδημία του οποίου αναδείχθηκε η Λεκάι, μεταπηδώντας στη συνέχεια στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών, τη χαρακτηρίζουν ως ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, τονίζοντας ότι έχει εξαιρετικό χαρακτήρα.

Παράλληλα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου αναφέρει: «Μετά την Εμμανουέλα Θεοχάρη που ξεκίνησε από την ακαδημία μας και διαπρέπει ως τερματοφύλακας στην Α’ Εθνική γυναικών με την ομάδα του «Α.Σ. Βόλος 2004», τώρα είναι η σειρά της Αλέσια, της οποίας τα προσόντα και το ταλέντο περισσεύουν.

Η διοίκηση του Διαγόρα είναι υπερήφανη για την εξέλιξη των κοριτσιών και όχι μόνο, καθώς νέα ταλέντα συνεχίζουν να βγαίνουν από το σύλλογό μας, και στα αγόρια, από τη δουλειά της προπονήτριάς μας Κατερίνας Τσιρδάνη.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίζει να δουλεύει προωθώντας νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα, αλλά και πιο πέρα, όπου φτάνουν οι φιλοδοξίες των παιδιών της ακαδημίας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.