Υπό τις οδηγίες Ξηροφώτου η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Συμφώνησε και άμεσα ανέλαβε καθήκοντα ο Στέφανος Ξηροφώτος, πραγματοποιώντας σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει και σε αγωνιστική δράση τους παίκτες του στο φιλικό του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από εκεί και πέρα αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις για τα μεταγραφικά.

Στη σημερινή προπόνηση πάντως ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και δύο νεαρούς παίκτες, τον αμυντικό χαφ Κωνσταντίνο Κόφφα που έχει αγωνιστεί στις ηλικιακές ομάδες της ΑΕΛ και τον ΝΠΣ, ενώ έχει πέρασμα και από την Κύπρο, όντας παίκτης της ομάδας Νέων της Πάφου, αλλά και τον Δημήτρη Μπόλη, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ο Στέφανος Ξηροφώτος τον είχε δει στην ομάδα Κ17 του ΝΠΣ Βόλος. Οι δοκιμές δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με φόντο και τις μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες προσανατολίζεται η διοίκηση.

Την επόμενη εβδομάδα ο Μπαράνκο-Έρχεται ο Φιλίποβιτς

Όσον αφορά τους νέους παίκτες, ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και στον Βόλο, και ετοιμάζεται να ενισχύσει άμεσα τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού Βόλου.

Από την άλλη «τελειωμένη» θεωρείται και η μεταγραφή του Ιγκόρ Φιλίποβιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να έρχεται νωρίτερα στην Ελλάδα και υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στην Αθήνα για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έστω και αν δεν αγωνιστεί.

Σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους, η διοίκηση λέει ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών στα υπόψη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Δεν αποκλείεται νεότερα να έρθουν στο προσκήνιο εξάλλου στην αυριανή συνέντευξη Τύπου που θα δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Τέλος, πολλά λέγονται για αποχωρήσεις και άλλων παικτών από τον Ολυμπιακό Βόλου, και φήμες έφεραν τον Απόλλωνα Λάρισας να ενδιαφέρεται για τους Βασίλη Κουτσιανικούλη και Χρήστο Αγρόδημο. Ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της λαρισαϊκής ομάδας για τους δύο Λαρισαίους στην καταγωγή ποδοσφαιριστές.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.