Zαχαρόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι για τη Μαλεσίνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου»

Το σχόλιο του προπονητή της πρωταθλήτριας Φθιώτιδας

Μέχρι και το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, και τα μέλη της Μαλεσίνας είχαν απορία για το πού θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, μέχρι να ξεκαθαρίσει ότι επιλέχθηκε αναγκαστικά το Βελεστίνο.

Αυτό το ερώτημα πάντως διατύπωσε στο «Magnesiasports» και ο προπονητής της Μαλεσίνας, Μάκης Ζαχαρόπουλος, που όσον αφορά τα καθαρά ποδοσφαιρικά, σημείωσε ότι για την ομάδα του είναι ούτως ή άλλως ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία. Εμείς πάλι είμαστε καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και έχουμε και σημαντικές ελλείψεις» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ στέκεται στην απουσία του 30χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Σταματάκη. «Για εμάς είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης. Εμφάνισε πρόβλημα στους κοιλιακούς στο τέλος του πρωταθλήματος, έκανε θεραπεία αλλά δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί» εξηγεί ο Μάκης Ζαχαρόπουλος, ενώ απών θα είναι ο νεαρός Κουγιώτας λόγω ίωσης και αμφίβολος επίσης ο νεαρός Ζυγογιάννης λόγω τενοντίτιδας.

Ο τεχνικός της Μαλεσίνας αναφέρει ότι στόχος για την ομάδα του είναι το πλασάρισμα στην τριάδα και η άνοδος στη Γ’ Εθνική, ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά. «Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την τριάδα, παίρνοντας τη νίκη με δέκα μάλιστα παίκτες απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα και μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Αυτό βέβαια για εμάς είναι και καλό και κακό, αφού ο Ατρόμητος Παλαμά θα έρθει στην έδρα μας με το… μαχαίρι στα δόντια, μετά την απώλεια βαθμών που είχε!» σχολίασε σχετικά.

Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Βελεστίνο, ο Μάκης Ζαχαρόπουλος μίλησε άκρως ποδοσφαιρικά. «Να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν κάνουμε πόλεμο, τα παιδιά να βγούνε γερά από το γήπεδο. Τη νίκη όλοι τη θέλουμε αλλά ένας μπορεί να την πάρει. Ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» κατέληξε.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.