Αποκαθίστανται τα προβλήματα στα κολυμβητήρια της πόλης

Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν σε προβλήματα που είχαν προκύψει με τη λειτουργία των κολυμβητηρίων, μετά από σχετικές επισημάνσεις συμπολιτών, οι οποίοι κάνουν χρήση αυτών των δομών.
Όπως έγινε γνωστό χθες, παρεμβάσεις στον λέβητα και στα παρεμφερή συστήματα θέρμανσης της πισίνας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου υλοποιεί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αναμένεται σε τρεις-τέσσερις ημέρες, οι βλάβες να αποκατασταθούν και η πισίνα να ξαναλειτουργεί θερμαινόμενη.

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρας, σημειώνοντας ότι άλλαξαν τα φίλτρα, αντικαταστάθηκαν οι μεταλλικές σωληνώσεις με πλαστικές και για πρώτη φορά, τοποθετήθηκαν βάνες στη βάση του κολυμβητηρίου, ώστε όταν προκαλείται κάποια βλάβη, αυτές να κλείνουν, κι έτσι να μειώνεται το κόστος και οι βλάβες κατά συνέπεια, να αποκαθίστανται πιο σύντομα.

Ο κ. Βλιώρας είπε ακόμη πως τα δύο Κολυμβητήρια της πόλης, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρόσθεσε ότι τη Δευτέρα βρέθηκε στο Βόλο κλιμάκιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην πόλη. Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως, ότι στα Κολυμβητήρια του Βόλου και της Ν. Ιωνίας αθλούνται περίπου 1.800 άτομα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.