Έδωσε σε απατεώνες 8.000 ευρώ στην… πλατεία του χωριού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην… πλατεία του χωριού της, αυτοπροσώπως (!!!) πήγαν οι εκβιαστές που δραστηριοποιούνται τελευταία στην περιοχή των Τρικάλων για να πάρουν 8.000 € από θύμα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος της έλεγε ότι ο γιος της είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο ένα μικρό Αλβανάκι και για να «κλείσει» η υπόθεση θα πρέπει να καταβάλλει 30.000 € σε άτομο που θα πήγαινε να τη βρει.

Η γυναίκα τα ‘χασε, μάζεψε όλες τις οικονομίες της (περί τις 8.000 €) και πήγε στην… πλατεία του χωριού που διαμένει και τα παρέδωσε σε μέλος της σπείρας.

Ασφαλώς και ο γιος της δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο, αλλά όταν το έμαθε ήταν αργά.

Πρόκειται για τη σπείρα που τρομοκρατεί τους Τρικαλινούς εδώ και δεκαπέντε-είκοσι μέρες και για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.