«Έσβησε» στα 35 του, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Εχασε τη «μάχη» με τη λευχαιμία

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η είδηση του θανάτου του αδελφού του Βαγγέλη Μόρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί του Σαββάτου. Ο Δημήτρης Μόρας, έπασχε από λευχαιμία και πριν από έναν χρόνο υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών με δωρητή τον αδερφό του. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική της Λάρισας σε ηλικία 35 ετών.

Ο αδερφός του διεθνή αμυντικού, νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην Αυστραλία και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά με αποτέλεσμα να «σβήσει» το βράδυ της Παρασκευής.

Τον περασμένο Φλεβάρη, ο ποδοσφαιριστής βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως κοινωνικό πρότυπο και σύμβολο ζωής για την κίνησή του στην προσπάθεια να σώσει τη ζωή του αδερφού του.

Ο Έλληνας αμυντικός, αποχώρησε την Παρασκευή από την προετοιμασία της Βερόνα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Λάρισα και να βρεθεί δίπλα στο αδερφό του και την οικογένειά του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης «χάθηκε».

Τα συλλυπητήριά του έστειλε και ο σύλλογος της Ελλάς Βερόνα σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της:

«Ο πρόεδρος, Μαουρίσιο Σέτι, ο σύλλογος, ο προπονητής Ανδρέα Μαντορλίνι, το τεχνικό τιμ εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
moras

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.