«Απρόσκοπτα οι υπηρεσίες στους Λαρισαίους μέσα στην κρίση»

Επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης προς τις διευθύνσεις κοινωφελών οργανισμών και επιχείρησεων (ΔΕΗ Λάρισας, ΕΠΑ Θεσσαλίας, ΟΤΕ κ.α.), στην οποία τονίζεται ότι λόγω των γενικοτερων συνθηκών, απαιτείται να υπάρχει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παροχή των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Αναλυτικά, στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, συζήτησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, ως το ανώτατο πολιτικό όργανο, στο Δήμο Λαρισαίων, με αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενο τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, λόγω και των capital control, αποφάσισε να παρέχει στους συμπολίτες μας, κάθε δυνατή στήριξη μέσω όλων των δομών του Δήμου μας.

Επίσης, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, έχει αποφασίσει τόσο οι υπηρεσίες του Δήμου μας, όσο και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους σε επίπεδο δημοσίων αγαθών, καθώς και να μην υπάρξουν αναγκαστικά μέτρα για την απαίτηση είσπραξης χρεών προς το Δήμο από οποιοδήποτε συμπολίτη μας.

Στο πνεύμα αυτά, και σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, σας καλώ να επιδείξετε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και εμπράκτως να στηρίξετε τους συμπολίτες μας, παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες σας.

Απόστολος Καλογιάννης

Δήμαρχος Λαρισαίων»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.