«Δημοσκόπηση» για το παζάρι της πόλης, ετοιμάζει η νέα δημοτική αρχή Λάρισας

Ο ντόρος που κατά καιρούς έχει δημιουργηθεί για τη μορφή με την οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο η πατροπαράδοτη εμποροπανήγυρη στη Λάρισα, αποτελεί ένα από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί η νέα δημοτική αρχή του Αποστόλη Καλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, με δεδομένη την αντίθεση του εμπορικού κόσμου, η πρόθεση της νέας διοίκησης του δήμου είναι σε πρώτη φάση να καταγράψει τις απόψεις τόσο των πολιτών που επισκέπτονται κάθε χρόνο το παζάρι, όσο και των επιχειρηματιών που νοικιάζουν τα παραπήγματα.

«Πρέπει να τους ακούσουμε όλους πριν πάρουμε αποφάσεις και πάνω απ” όλα πρέπει να ακούσουμε εκείνους που συμμετέχουν ενεργά στο παζάρι, είτε ως πωλητές, είτε ως επισκέπτες» τόνιζε με νόημα στέλεχος της Συμπαράταξης.

Έτσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δίνονται ερωτηματολόγια κατά τη διάρκεια της φετινής εμποροπανήγυρης, στα οποία θα τίθενται όλα εκείνα τα κρίσιμα ερωτήματα για την μετεξέλιξη του παζαριού.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως η νέα δημοτική αρχή επιθυμεί στο θεσμό να έχει μεσοπρόθεσμα, «ενεργό ρόλο» και ο εμπορικός κόσμος της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.