Στην προσπάθεια να ενισχυθεί ο πυρήνας της οικογένειας στην Ελλάδα, στο κομμάτι της ανιδιοτελούς προσφοράς, το «Χαμόγελο του Παιδιού», αποφάσισε να θεσπίσει την εβδομάδα του «Οικογενειακού Εθελοντισμού».
Για μία εβδομάδα, το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας θα ανοίξει την πόρτα του στις οικογένειες που θέλουν να συμμετέχουν στο έργο του Χαμόγελου και να έρθουν σε επαφή με την ιδέα του Εθελοντισμού.
Από 5 έως 11 Οκτωβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο του Οργανισμού στην Ηφαίστου 9 στη Λάρισα περιμένει τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλουμε για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα (http://goo.gl/forms/IXlp6xS4s6) μέχρι και σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2015































