Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών από αγροκτήματα στην Ελασσόνα

Συνελήφθησαν ως δράστες δύο ημεδαποί

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, πέντε περιπτώσεις κλοπών από αγροκτήματα που διεπράχθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.
Συνελήφθησαν ως δράστες, στις 24-03-2015 το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 62 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα 63χρονης ημεδαπής σιδηροκατασκευές που χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση καπνού. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από τα μέσα Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους έως χθες είχαν διαπράξει ακόμη τέσσερις κλοπές σε αγροκτήματα της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά (29) σιδηροκατασκευές αποξήρανσης καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.