«Ζεσταίνονται» Λαρισαίοι αγρότες με 3,3 εκατ. ευρώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΕΛ.Γ.Α πρόκειται να καταβάλει αύριο, Παρασκευή 15 Απριλίου, 25.787.319,03 ευρώ σε 14.627 δικαιούχους για ζημιές που υπέστη η φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο τους μέσα στο 2015.

Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Πέλλας, όπου θα καταβληθούν συνολικά 4.756.235,13 ευρώ, ενώ ακολουθούν οι Νομοί Λάρισας και Ηρακλείου με τους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους τους να εισπράττουν 3.319.331,17 ευρώ και 3.316.614,36 αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία των εκκαθαρίσεων και των πληρωμών συνεχίζεται συστηματικά έτσι ώστε όλοι οι δικαιούχοι αποζημιώσεων να πληρωθούν εγκαίρως και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την αγροτική τους δραστηριότητα, ενώ εντός του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη πληρωμή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.