Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει ο Γιάννος Γραμματίδης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

O διακεκριμένος νομικός, επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου και πρόεδρος των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών, Γιάννος Γραμματίδης ανακοινώνει το μεσημέρι (12.30) στην Αίγλη Ζαππείου, τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Όπως επισημαίνει στο κάλεσμά του ο Γιάννος Γραμματίδης, «το τελευταίο διάστημα ζήσαμε με τον πιο δραματικό τρόπο το τέλος μίας πορείας που εδώ και δεκαετίες επιλέξαμε ως κοινωνία να ακολουθήσουμε. Μία πορεία που μας έφερε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πού δεν ταιριάζουν με τα όνειρα που κάναμε για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Μία πορεία που δεν ταιριάζει με τις αξίες που ενστάλαξαν μέσα μας οι γονείς μας, αλλά ούτε και με την ιστορία και τις προοπτικές του υπέροχου τόπου μας».

«Για εμένα αυτή η παράλογη πορεία σταματάει εδώ», αναφέρει ο κ. Γραμματίδης και προσθέτει:

«Μαζί με νέους ανθρώπους, όχι μόνο στην ηλικία αλλά πρωτίστως στη ψυχή, γυναίκες κι άνδρες απ” όλη την Ελλάδα κι από όλο το φάσμα της κοινωνίας, με τεκμηριωμένη εμπειρία, όραμα, δημιουργικότητα, συνέπεια κι αξιοπιστία, που δεν αυτοπεριορίζονται σε ιδεολογίες και διαχωρισμούς του χθες, που τους ενώνει ένα βαθύ αίσθημα ενότητας και πατριωτικής ευθύνης, αλλά και ένας νέος, υπερβατικός τρόπος σκέψης ικανός να απελευθερώσει το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας σαν λαός, γυρνάμε σελίδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.