Ξεκινά το Σάββατο το «7ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα των Θεσσαλών»

Στη Λάρισα θα γίνει το «7ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών», που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου, με τη συμμετοχή Αποδήμων, από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το θέμα του είναι: «Θεσσαλικός Πολιτισμός και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την 11η Ιουλίου ημέρα Σάββατο από την έναρξη μέχρι τις 14.30 στο Ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο,
ενώ από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν, πολιτιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Την 12η Ιουλίου ημέρα Κυριακή, μετά τον εκκλησιασμό θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι λοιπές εργασίες της Συνομοσπονδίας.
Στο πλαίσιο του 7ου Παγκοσμίου Συνεδρίου , που γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, το οποίο θα παρουσιάσει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια της Θεσσαλίας το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στο Κηποθέατρο Λάρισας στις 9:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.