«Οι δίκαιοι αγώνες των αγροτών στα μπλόκα χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους αγροτοπατέρες, με σκοπό την προνομιακή τους σύνδεση με τα εκάστοτε κέντρα εξουσίας» δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:
«Οι αγρότες γνωρίζουν ποιος είναι ποιος, και τι πρεσβεύει ο καθένας. Ήμουν πάντα στα μπλόκα, είμαι δίπλα στους αγρότες και θα είμαι δίπλα τους και τώρα, σαν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και σαν κομμάτι μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας, που για πρώτη φορά διαπραγματεύεται σκληρά προς όφελος ολόκληρου του ελληνικού λαού, και ιδιαίτερα της αγροτιάς».
«Όσον αφορά στον κ. Σιδηρόπουλο, επαναλαμβάνω ότι κρίνω την πολιτική του θέση και στάση και, προφανώς, δε σχολιάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Η πολιτική στάση του κ. Σιδηρόπουλου είναι συνεπής μόνο ως προς τα συμφέροντα του κόμματος στο οποίο ανήκει, και όχι ως προς τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου» κατέληξε ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος.
«Οι αγρότες γνωρίζουν ποιος είναι ποιος…»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































