Εν αναμονή της απάντησης από το Μέγαρο Μαξίμου στο αίτημα για ξεχωριστή συνάντηση, βρίσκονται στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας.
Παρά το γεγονός πως χθες είχε διαρρεύσει πως η συνάντηση θα ήταν μία και μοναδική, οι αγρότες αναμένουν την επίσημη ανταπόκριση από το πρωθυπουργικό γραφείο. Η διορία που έχουν δώσει είναι μέχρι το βράδυ της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια θα συζητήσουν για ενδεχόμενη κλιμάκωση της κινητοποίησης.
Την ίδια ώρα, διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τους δρόμους υπό τις παρούσες συνθήκες, ενώ αύριο προγραμματίζεται η επίσκεψη περίπου 100 αγροτών με δύο πούλμαν στο μπλόκο του Προμαχώνα, σε μία συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τους εκεί συναδέλφους τους.
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/02/23/perimenoun-apantisi-apo-tsipra-etimazoun-leoforia-gia-promachona-i-agrotes-tis-nikeas/































