Στα δικαστήρια πηγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας τον Λαρισαίο χρηματιστή που του έφαγε την περιουσία

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από αρκετό καιρό δήλωσε δημόσια ότι έχει πέσει θύμα χρηματιστηριακής απάτης, ύψους 330 χιλιάδων ευρώ!

«Έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος, παρακολουθεί το θέμα. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτός που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι με τα χρήματα μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει…», είχε πει σε συνέντευξή του.

Και τώρα ήρθε η ώρα για τη νομική συνέχεια.

Εγκέφαλος του οικονομικού εγκλήματος φέρεται να είναι ένας παλιός γνωστός του παρουσιαστή από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, ο Γιώργος Λιάγκας του εμπιστεύθηκε το μεγάλο ποσό ώστε να τα επενδύσει, αλλά τελικά χρηματιστής και χρήματα έγιναν καπνός!

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με το Λοιπόν, κατέθεσε μήνυση και αγωγή για λογαριασμό του Γιώργου Λιάγκα και η αγωγή αναμένεται να εκδικαστεί το επόμενο διάστημα.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.