Στα Τρίκαλα και πάλι τα «Ξωτικά»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η περυσινή επισκεψιμότητα έφθασε το 1 εκ. επισκέπτες

«Οι 38 ημέρες μαγείας έρχονται και πάλι στα Τρίκαλα! Τα ξωτικά ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους αγάπη, την πόλη του Ληθαίου, του Ασκληπιού και τον μύλο Ματσόπουλου. Εκεί, όπου από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, η καρδιά της χριστουγεννιάτικης Ελλάδας θα χτυπά για όλα τα παιδιά, όλους όσοι αισθάνονται παιδιά», αναφέρεται από τους διοργανωτές των εκδηλώσεων.

Όπως τονίζεται, «για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δημιουργούν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, για να απολαύσουν οι επισκέπτες με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος, σε αυτόν τον μαγικό τόπο, με τον Αη Βασίλη και τους βοηθούς του, ο αλευρόΜυλος Ματσόπουλου φέτος τα Χριστούγεννα ξαναγεννιέται!

Μια νέα προσέγγιση, μια νέα οπτική για τα παιδιά, που με το χαμόγελο θα δουν 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Και όλα αυτά… δωρεάν!

Η δωρεάν είσοδος στο πάρκο αλλά και η συμμετοχή στις δραστηριότητες ενισχύουν την δυναμική της εκδήλωσης που συνεχώς αυξάνεται. Αυτό φάνηκε στην περσινή επισκεψιμότητα που έφτασε μια ανάσα από το 1 εκατομμύριο επισκέπτες!!!

Οι φίλοι του Αη Βασίλη μπορούν να τον συναντήσουν σε ένα μαγευτικό νησί. Μπορούν να δουν τη σταρένια Νεράιδα και τους παράξενους φουρναραίους…

Μπορούν να επισκεφθούν το δεντροταχυδρομείο, το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, το εργαστήρι γνώσης των ξωτικών, το εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου με πραγματική σοκολάτα, το αγαπημένο σε όλους εργαστήρι face painting, το εργαστήρι αναρρίχησης, το εργαστήρι μανιταριών! Και πολλές άλλες δράσεις, που θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr Εκεί θα βρει ο καθένας τις πληροφορίες που θέλει, αλλά επίσης μπορεί να εξυπηρετηθεί και καλώντας το 24310 22899.

Τα όμορφα και καινοτόμα Τρίκαλα, η πόλη των εκπλήξεων, της τεχνολογίας, του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό, του Τσιτσάνη, του Ασκληπιού, του Καλδάρα, του Μητροπάνου, του πανέμορφου Ληθαίου, σας περιμένουν!

Η γλυκιά, φιλόξενη και ανθρώπινη πόλη των Τρικάλων φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους… για τα πιο Ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σας!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.