Στη Λάρισα ο πιλότος που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα την 28η Οκτωβρίου

Ο σμηναγός Θεόδωρος Στράλης, ο πιλότος του F-16, μέλος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το μήνυμα που έστειλε από την Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, θα βρεθεί στη Λάρισα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολεμικής Αεροπορίας για τον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου: Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των λυκείων της Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου: Στις 10 πμ επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην πόλη της Λάρισας (Λόφος Φρουρίου). Στις 12 το μεσημέρι, επίσημη τελετή – δοξολογία, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ενώ θα λειτουργήσει στατική έκθεση. Στις 14:00 θα γίνει πτήση επίδειξης μεμονωμένου αεροσκάφους Τ-6 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» ενώ στις 14:30 το μεσημέρι θα γίνει πτήση επίδειξης αεροσκάφους F-16 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» από τον σμηναγό Θεόδ. Στράλη.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ θα γίνει καλλιτεχνική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με θέμα «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και τιμά την πόλη της Λάρισας». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κατά τις ημέρες του εορτασμού, η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη στο αεροδρόμιο της 110 ΠΜ, από 9 πμ έως τις 17:00, εκτός του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, όπου η είσοδος επιτρέπεται από 13:00 έως 17:00.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2014/11/01/sti-larisa-o-pilotos-pou-sigklonise-olokliri-ti-chora-tin-28i-oktovriou/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.