Στη Λάρισα το 8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, υποστηρικτής του 8ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2015» διοργανώνει συνέντευξη τύπου όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν το πλήρες πρόγραμμα και οι ομιλητές της διοργάνωσης. Στη συνέντευξη τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 12:00 στον χώρο “Κλίμαξ” απέναντι από το αρχαίο Θέατρο της Λάρισας θα παραβρεθούν οι:

– Απόστολος Παπαδούλης, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής, Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος
– Ραλλιώ Λεπίδου, Δημοσιογράφος, δημιουργός ka-business.gr και διοργανώτρια πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
– Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας
– Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων
– Παναγιώτης Γούλας, Πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας

Το ραντεβού με το 8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης δίνεται στις 18 Απριλίου στο DIVANI PALACE στη Λάρισα από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Περισσότεροι από τριάντα επιχειρηματίες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για:

– την καινοτομία ως το μοχλό ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας
– τους μηχανισμούς υποστήριξης των επιχειρήσεων
– next generation και ανθρώπινο δυναμικό
– τη γεωργία και τον τουρισμό μας
– επιτυχημένα επιχειρηματικά παραδείγματα της Θεσσαλίας
Καινοτομία, Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα! Αυτό είναι το τρίπτυχο του ka-business.gr, του μοναδικού ελληνικού διαδικτυακού καναλιού για την καινοτομία και την Ανάπτυξη!

Μετά από τέσσερα χρόνια στον διαδικτυακό… “αέρα” και μετά από επτά επιτυχημένες οργανώσεις Πολυσυνεδρίων που έχουν γίνει θεσμός σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ka-business.gr θέλει να αναδείξει το επιχειρείν αλλά και τα εργαλεία ανάπτυξης της Θεσσαλικής γης!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.