«Στη φάκα» ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο Λαρισαίας

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από τρεις ημέρες στη Λάρισα σε βάρος 37χρονης οδηγού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Συνελήφθη σήμερα (19-02-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας από τους δράστες της ληστείας, ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι δράστες την (16-02-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, εξανάγκασαν την 37χρονη οδηγό να εξέλθει από το αυτοκίνητό της, ενώ βρισκόταν σε προσωρινή διακοπή της πορείας της λόγω ερυθρού σηματοδότη. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι ο συλληφθείς την (21-12-2014) το απόγευμα στη Λάρισα προσέγγισε 54χρονη και με τη χρήση βίας της αφαίρεσε το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.