Συνελήφθησαν Τρικαλινοί γιατί τα σκυλιά τους δάγκωσαν δύο άτομα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν επιπλέον διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του νόμου

Συνελήφθησαν, χθες (05-08-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 46 ετών, ιδιοκτήτες σκύλων, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, οι δύο σκύλοι, κατά την απουσία των ιδιοκτητών τους, επιτέθηκαν σε δύο ημεδαπούς, ηλικίας 80 και 47 ετών, προκαλώντας τους πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια και τα πόδια, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος των ιδιοκτητών των ζώων επιπλέον βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και ειδικότερα των σκύλων, να μεριμνούν ώστε ο περίπατος αυτών να γίνεται πάντα με συνοδό και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην εξέρχονται ελεύθερα από το χώρο της ιδιοκτησίας τους, καθόσον είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκαλέσουν αυτά, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.