Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας

Ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας, αυτό της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Καρδίτσας, προϋπολογισμού 130.500,00 ευρώ, ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις συντηρήσεις αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής. Βεβαίως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι με τις εργασίες, που πρόκειται να γίνουν καλούμαστε να αποκαταστήσουμε όχι μόνον βλάβες λόγω φυσιολογικών φθορών, αλλά και τις ζημιές που προκύπτουν λόγω κλοπών. Δεδομένου όμως ότι η συντήρηση είναι μία υπόθεση που κοστίζει αρκετά, πρέπει όλοι μαζί από κοινού, πολίτες, φορείς και υπηρεσίες, να προφυλάσσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης».

Με το έργο αυτό θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των βλαβών, η βελτίωση και η καλή λειτουργία εν γένει του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων και των οδών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας.

Η προθεσμία περάτωσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα μήνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.