Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γκόγκος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γκόγκος, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο Γ. Γκόγκος είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του Βόλου, ήταν από τους αγαπητούς, συνεπής και καλοσυνάτους δημοσιογράφους, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα του για την ενημέρωση, μέχρι και την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε, ενώ ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του μέλους της, πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και Ταμία του Επικουρικού Ταμείου Γιώργου Γκόγκου, τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και του Επικουρικού Ταμείου της, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν μεταξύ άλλων, να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί αύριο Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 στις 11 το πρωί στο Δροσερό Τρικάλων και να καταθέσουν στεφάνια, να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και να προχωρήσουν σε δωρεά σε ευαγές ίδρυμα των Τρικάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.