Τρύγος από… κλέφτες!

Τον νόμο στα χέρια τους υποστηρίζουν ότι θα πάρουν οι αγρότες της περιοχής Τυρνάβου – Αμπελώνα μετά τα συνεχή κρούσματα κλοπών σε αγροτικές περιοχές.

Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου βρίσκονται σε απόγνωση από τα απανωτά κρούσματα που παρατηρούνται και αυτή την περίοδο σε αγροτικές περιοχές όπου μαζεύονται από αγνώστους μέσα από τα χωράφια συγκομίζοντας τα αγροτικά προϊόντα.

Τα φαινόμενα αυτά έρχονται ως συνέχεια των κλοπών, το προηγούμενο διάστημα, στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ, στα λάστιχα ποτίσματος και στις διαρρήξεις αποθηκών και την αφαίρεση αγροτικών εξαρτημάτων.

Οι κλοπές των αγροτικών προϊόντων το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί και αυτή την περίοδο εστιάζονται κυρίως στα σταφύλια. Πρόκειται για κλοπές σταφυλιών από δέκα – είκοσι κλούβες μέχρι και… τόνους.

Ένα από τα θύματα κλοπών αυτή τη φορά ο αμπελουργός κ. Δημήτριος Τσικριτσής του Γεωργίου από το αμπέλι του οποίου μέσα σε ελάχιστες ώρες έκλεψαν πάνω από επτά τόνους σταφύλια, αξίας 2.500 ευρώ περίπου.

Μιλώντας στην «Ε» οι πρόεδροι του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου και του ΑΣΕΠΟΠ κ. Αγησίλαος Ραψανιώτης και Αθανάσιος Χαλούλης αντίστοιχα ζητούν και εκείνοι να ενισχυθεί με περισσότερους άνδρες το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ώστε να είναι δυνατή η αστυνόμευση.

Στο ίδιο επίπεδο και οι δηλώσεις χθες το μεσημέρι του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση ο οποίος γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει και βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου όσο και με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ώστε με κοινή συνεργασία και συντονισμό να σταματήσει αυτή η μάστιγα των κλοπών.

– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/72059-%CF%84%CF%81%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%82.html#sthash.3u3q36te.dpuf

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.