22 Τρικαλινοί DJ’s ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Dj mixer with headphones at nightclub

22 Τρικαλινοί DJ’s ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ένας συνάδελφος τους που έχει προσφέρει πολλά στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε.Ο Nikos Diamantopoulos B διαγνώστηκε με νευρίνωμα (καλοήθη όγκο στο κεφάλι) σε πολύ δύσκολο σημείο. Μια πολύ σπάνια περίπτωση, που σε συνδυασμό με τον μικρό πληθυσμό της Ελλάδας, την κάνει ακόμα πιο σπάνια.Οι 9 στους 10 γιατρούς που τον εξέτασαν εδώ δεν τον αναλαμβάνουν κι έτσι τον παρότρυναν σθεναρά να πάει στο εξωτερικό. Ο Νίκος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο Αννόβερο και το κόστος της εγχείρησης είναι τεράστιο.
Γι’ αυτό το λόγο και με πρωτοβουλία των φίλων του μαζευτηκαν παρά πολλοι dj’s που θα παιξουν αφιλοκερδώς σε αρκετα πάρτυ σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να μαζεψουν και να διαθεσουν τα χρήματα για τη θεραπεία του.
Οι djs της πόλης μας συμφώνησαν να δημιουργησουν και αυτή μια ξεχωριστή βραδιά με στόχο να βοηθήσουν Όλοι μαζί τον συνάδελφο τους Νικο
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10 μετά τις 18.00 θα συναντηθούν μουσικά όλοι τους στο Barrouge με τα έσοδα να διατίθενται για την θεραπεία του.
Επίσης σε όσους Δεν μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση η’ θέλουν να βοηθήσουν με ακόμη έναν τρόπο χρήματα κατατειθονται ήδη και σε αυτόν τον λογαριασμό..
Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR63 0172 1740 0051 7404 4110 926, Νίκος Διαμαντόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.