25 ερωτήματα οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες-«Η Θεσσαλία στο σημείο μηδέν»

Τη δεύτερη επίκαιρη επερώτηση κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς την κυβέρνηση, μετά την πρωτοβουλία των βουλευτών της Θεσσαλίας, σχετικά με την πορεία αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα του Daniel και του Elias.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι Θεσσαλοί βουλευτές με θέμα, «οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες: Η Θεσσαλία στο σημείο μηδέν» το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Επιμελητήριο της Λάρισας, ο Βασίλης Κόκκαλης αναφέρθηκε στα 25 αναπάντητα ερωτήματα προς την κυβέρνηση, καλώντας την να δώσει ουσιαστικές λύσεις κι όχι αόριστες δεσμεύσεις.

Δίπλα στον Λαρισαίο βουλευτή, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος που έκανε αναφορά στις καταστροφές στην Π.Ε. Μαγνησίας.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο, το λιμάνι του Βόλου, αλλά και την σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας-Βόλου.

Η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνα Κοντοτόλη, που δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί στο Επιμελητήριο Λάρισας, με βίντεο έστειλε το δικό της μήνυμα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δείχνει μία, «αδικαιολόγητη εγκατάλειψη και κανείς δεν βλέπει πουθενά την κρατική αρωγή».

Νωρίτερα, είχε παρουσιαστεί ψηφιακό υλικό, με τις καταστροφές στη Θεσσαλία, οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.