45χρονη πήγε στη Λάρισα για να συναντήσει 22χρονο και τον καταγγέλλει για βιασμό

Κατηγορούμενος για βιασμό συνελήφθη 22χρονος Λαρισαίος έπειτα από καταγγελία 45χρονης Αθηναίας. Η 45χρονη σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» γνώρισε τον 22χρονο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης («facebook»).

Δύο ημέρες αργότερα στις 21 Ιουνίου, νωρίς το απόγευμα μετέβη από την Αθήνα στη Λάρισα, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον 22χρονο, όπως και έγινε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Ωστόσο όπως κατήγγειλε στη συνέχεια η 45χρονη, ο 22χρονος την παρέλαβε από τον Σταθμό και νωρίς το βράδυ, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή όπου ο νεαρός Λαρισαίος – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα “προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέληση και τη συναίνεση” της Αθηναίας.

Στη συνέχεια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 22χρονος την μετέφερε στην πόλη, με τη 45χρονη να μεταβαίνει σε ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, απευθυνόμενη στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγέλλει τα όσα προηγήθηκαν. Έτσι ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς έχοντας σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία περί βιασμού, ενώ με εισαγγελική εντολή η 45χρονη οδηγήθηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, όπως επίσης παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού, δηλώνοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με συναίνεση.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.