Αγοραστός: Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν, τα έργα μας λειτούργησαν

«Ευθύνη της περιφέρειας να καθαρίσουμε τα ρέματα»

Για τις εξελίξεις όσον αφορά την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και τη στήριξη των πληγέντων ενημέρωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, απαντώντας και στην κριτική που ασκείται για τα έργα που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια στην περιοχή.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι αυτήν την ώρα προέχει η διαχείριση της κατάστασης και η υποστήριξη των πληγέντων και πως δεν είναι ώρα να υπάρχει απόδοση ευθυνών, αναφερόμενος στις σαρωτικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» την περιοχή την περασμένη εβδομάδα, πλήττοντάς την σημαντικά.

«Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν και με στοχοποιούν» επισήμανε και έκανε λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο. «Ζούμε τις συνέπειες μιας θηριώδους καταστροφής, ενός πρωτόγνωρου φαινομένου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «δουλεύουμε ασταμάτητα για ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα».

Αν και σημείωσε ότι «κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα πήγαν τέλεια», υπογράμμισε ότι «σημαντικό είναι ότι είμαστε παρόντες στο 100% των δυνατοτήτων μας», ενώ τόνισε πως «δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες, δεν φυγομαχήσαμε».

Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.