Αγοραστός: Προχωράμε σε γρήγορες συλλογικές αποτιμήσεις

Στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ σε Πήλιο και Λάρισα, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Όπως ανέφερε:
«Μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου επισκεφτήκαμε περιοχές του Πηλίου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία «ΑΘΗΝΑ».

Νωρίς το απόγευμα μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο συμμετείχαμε στη Λάρισα σε ανοιχτή σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμπελακίων, Μελιβοίας, Σκήτης – Ποταμιάς και Καρύτσας και τους Δημάρχους Αγιάς Αντ. Γκουντάρα και Τεμπών Γ. Μανώλη, με θέμα την αποζημίωση των καστανοκαλλιεργειών.

Από κοινού αποφασίσαμε το πρωτόκολλο ενεργειών και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ώστε τα Χριστούγεννα οι παραγωγοί να αποζημιωθούν.

Προχωράμε σε γρήγορες συλλογικές αποτιμήσεις. Χρειάζεται και οι ίδιοι οι παραγωγοί και οι Συνεταιρισμοί να βοηθήσουν τον ΕΛΓΑ ώστε οι αποζημιώσεις να είναι τίμιες.»

Πηγή: kosmolarissa.gr