Aισθητικός κάνει δώρο υπηρεσίες σε γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε η Λαρισαία αισθητικός Φαίη Παστάκα, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό εκείνων των γυναικών που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανάρτησή της, ανακοίνωσε πως προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών στις γυναίκες που η χημειοθεραπεια τις έχει προκαλέσει αλωπεκία.

Γράφει συγκεκριμένα: «Με τεράστια αγάπη προς την πολύτιμή μου Α….. με αγάπη και σεβασμό προς όλες εκείνες τις ηρωίδες, εκείνες τις γυναίκες που καλούνται να εξοπλιστούν με δύναμη και κουράγιο για ν αντιμετωπίσουν τον καρκίνο, ξεκινώντας απο την διάγνωση, έπειτα την θεραπεία, τα χειρουργεία, τις παρενέργειες, την απώλεια μαλλιών, φρυδιών, βλεφάρων και κυρίως την απώλεια της ψυχολογίας τους….

Για ολες εσάς τις υπερ ηρωίδες λοιπόν, που κρατάτε βαθιά την ανάσα σας ώσπου να βγείτε και πάλι στην επιφάνεια , αυτή την σημαδιακή για εμένα μέρα, αποφάσισα να κάνω δώρο στο εξής την υπηρεσία του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών στις γυναίκες που η χημειοθεραπεια τις έχει προκαλέσει την λεγόμενη αλωπεκία (απώλεια μαλλιών) και κατα συνέπεια φρυδιών, με μοναδικό σκοπό και στόχο να αγαπάτε την εικόνα του εαυτού σας, κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής.

*Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και είναι αφιερωμένη στην δική μου Α.

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο σε όλες σας, σε όλες μας….»

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.