Αναβλήθηκε η δίκη του «Τσακατσούκα»- Κατηγορείται για παράνομη βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης

«Θέλω να τελειώσει αυτή η υπόθεση, να γίνει η δίκη… Ήταν να μπω στο παιχνίδι, αλλά δεν με πήραν» φέρεται να δήλωσε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας ένας 27χρονος, ο οποίος παραπέμπεται κατηγορούμενος για παράνομη βία και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η δίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου, λόγω κωλύματος της συνηγόρου της πολιτικής αγωγής, με τον 27χρονο Λαρισαίο να υπογραμμίζει την ανάγκη της άμεσης εκδίκασης της υπόθεσής του προκειμένου να μην «κατηγορείται άδικα». Αφού πέραν των άλλων, η εκκρεμοδικία, όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, έχει το αποτέλεσμα να μην κληθεί να μετάσχει σε ριάλιτι που κατονόμασε και διεξάγεται ήδη με τη συμμετοχή παικτών από παρελθόντα έτη.

Τηλεπαιχνίδι στο οποίο είχε μετάσχει και ο ίδιος στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη έπειτα από μήνυση πατέρα 16χρονης το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 2ης Δεκεμβρίου 2021 και στην Κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο 27χρονος «άρπαξε την ανήλικη», «από την κουκούλα του μπουφάν της και την οδήγησε σε ένα παγκάκι της πλατείας των Φαρσάλων, όπου ξάπλωσε μπρούμυτα και της ζήτησε να ανέβει στην πλάτη του, πράξη στην οποία η άνω άνω ανήλικη προέβη από φόβο, στη συνέχεια δε, όταν η παθούσα του ζήτησε να φύγει, την σήκωσε ψηλά». «Με τις ως άνω ενέργειές του» σημειώνεται στο κατηγορητήριο ο 27χρονος «εξανάγκασε» την ανήλικη «σε πράξη, ήτοι να τον ακολουθήσει και να του κάνει μασάζ, και σε ανοχή πράξης, ήτοι να δεχθεί να τη μεταφέρει στην αγκαλιά του, για τις οποίες η παθούσα δεν είχε υποχρέωση». Κατηγορείται επίσης ότι «με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα και με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις προσέβαλε βάναυσα την τιμή» της 16χρονης με πράξεις που περιγράφονται στο κατηγορητήριο. Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος, μετά τη μήνυση του γονέα της ανήλικης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Φαρσάλων, ενώ μετά την παροχή εξηγήσεων αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.