Ανοιχτή συζήτηση: «Συστάσεις Πολιτικής για την Αντιμετώπιση Κρίσεων Πανδημίας σε Πολιτικό και Κοινωνικό Επίπεδο»

Η πρωτοφανής πανδημία που βίωσε η ανθρωπότητα, επηρέασε βαθιά τις κοινωνίες, τοπικά και παγκόσμια. Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας iED διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Συστάσεις Πολιτικής για την Αντιμετώπιση Κρίσεων Πανδημίας σε Πολιτικό και Κοινωνικό Επίπεδο», την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, από τις 17:30 έως τις 19:00, δια ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, Βαλτετσίου και Τριπόλεως στη Λάρισα.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Η ανάγκη να ξεκινήσει ένας διάλογος και να ασχοληθούμε με την εξεύρεση νέων τρόπων για την απολεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, μεγαλώνει καθημερινά. Η λήψη κατεπειγουσών αποφάσεων σε συνθήκες περιορισμένου χρόνου και πληροφόρησης, πολλές φορές παραγκωνίζει τη συμμετοχικότητα των πολιτών. Αυτό το φαινόμενο, εγείρει, εύλογα, ανησυχίες σχετικά με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ισορροπία της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των ατόμων και κυρίως των γυναικών.

Συμμετέχοντας στην ανοιχτή εκδήλωση, το κοινό θα γνωρίσει τα αποτελέσματα της συνεχιζόμενης έρευνας και κοινωνικής ανάλυσης που επιδιώκουν να δημιουργήσουν συστάσεις πολιτικής για την αντιμετώπιση αντίστοιχων κρίσεων στο μέλλον, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική συναίνεση.

Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου «HEARD». Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.