Άνοιξε τον κάδο για να πετάξει τα σκουπίδια και πάγωσε με αυτό που είδε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μπροστά σε ένα απεχθέστατο θέαμα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες και ειδικότερα την περασμένη Κυριακή μια Λαρισαία όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της στον κάδο απορριμμάτων στην περιοχή πέριξ του πάρκου Χατζηχαλάρ, στη συνοικία της Νεάπολης.

Η γυναίκα άνοιξε το καπάκι του κάδου και αντίκρισε οκτώ νεκρά αρνάκια και προβατάκια. Μάλιστα όλα έφεραν τα ειδικά «σκουλαρίκια» σήμανσης απαραίτητα για την επίσημη ατομική αναγνώριση, τη νομική ιχνηλασιμότητα και τον υγειονομικό έλεγχο του ζωικού κεφαλαίου.

Η Λαρισαία ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και αφού περισυνέλλεξε τα νεκρά ζωάκια τα μετέφερε κατά πληροφορίες στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να διεξαχθεί έρευνα.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.