Αντιμετώπιση της αιμορροϊδικής νόσου με τη μέθοδο Rafaelo από την Α΄ Χειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η Α΄ Χειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μας συστήνει την καινούργια τεχνική αντιμετώπισης της αιμορροϊδικής νόσου με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (EVRF), Rafaelo procedure.

Σε μία παρουσίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/06/2020 και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο της Κλινικής με την τεχνική υποστήριξη της SYNERGY HELLAS, ο Διευθυντή της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής κ. Ευάγγελος Δ. Καναβός, παρουσίασε τα πλεονεκτήματά της νέας τεχνικής η οποία χαρακτηρίζεται από ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, σχεδόν άμεση επάνοδο στον εργασιακό χώρο και υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν οι Επιμελητές της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής κ.κ. Δημήτριος Ζωσιμάς, Χρήστος Λιόσης, Μάριος Κωνσταντίνος Κόκκαλης, καθώς και άλλοι ιατροί συνεργάτες της Κλινικής.

Η Α΄ Χειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομεί με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και η ιατροτεχνική υποδομή καθιστούν τις συνθήκες νοσηλείας μοναδικές στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα και δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να απολαμβάνουν υπηρεσίες που παρέχονται μόνο σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού.

https://www.iasothessalias.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.