Απείλησε την σύντροφό του με πυροβόλο!

Μετά, επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητό της

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, παραβίαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, αρχικά ο 35χρονος μετέβη στην οικία 24χρονης συντρόφου του στα Τρίκαλα και αφού διαπληκτίστηκαν, την απείλησε με πυροβόλο όπλο.
Στη συνέχεια, προξένησε πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου της 24χρονης, σταθμευμένο σε οδό της πόλης, με αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων φθορών σ΄αυτό και διέφυγε με επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης στην Καρδίτσα και να συλληφθεί.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο (πιστόλι) με γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.