Απίστευτο ρεκόρ: 200.000 επισκέπτες στον «Μύλο των Ξωτικών» το τριήμερο

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ, οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές, με σχετική ανακοίνωση, «ευχαριστούν από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες για ακόμη μία έλευσή τους στα Τρίκαλα.

Και τα Χριστούγεννα του 2016, με πόλο έλξης τον Μύλο των Ξωτικών, συμπολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδα και από το εξωτερικό, πλημμύρισαν την πόλη, τον Δήμο, τον νομό, αλλά και τη Θεσσαλία!

Και κατέρριψαν, ο κάθε ένας, η κάθε μία, τα παιδιά και οι γονείς, οι παρέες και οι φίλοι… πέντε ρεκόρ!

1. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων – παραδοσιακά ημέρα με τους περισσότερους επισκέπτες – τον Μύλο των Ξωτικών επισκέφθηκαν 80.000 άτομα. Ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση σε μία και μόνο ημέρα, από την αρχή του μεγάλου αυτού θεματικού πάρκου το 2011 – μέχρι την επόμενη…

2. Το τριήμερο των Χριστουγέννων (παραμονή, ανήμερα, δεύτερη ημέρα) ο αριθμός των επισκεπτών πλησίασε τους 200.000…. Περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά μέσα σε τρεις μόνο ημέρες!

3. Για πρώτη φορά, ανήμερα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη ημέρα, κατέφτασαν λεωφορεία!
Παραδοσιακά, τις ημέρες αυτές δεν υπήρχε ροή επισκεπτών με λεωφορεία, αλλά μόνο με ιδιωτικά οχήματα. Αυτή η παράδοση ανήκει πλέον στο παρελθόν…

4. Ο αριθμός των λεωφορείων ήταν εξαιρετικά μεγάλος για μια τόσο οικογενειακή γιορτή: 160 το τριήμερο, με τα 90 εξ αυτών να καταφτάνουν στα Τρίκαλα τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

5. Οι Έλληνες επισκέπτες από κάθε γωνιά της όμορφης χώρα μας, βρέθηκαν και πάλι στα Τρίκαλα.

– Ενδεικτικά, επισκέπτες με οργανωμένη εκδρομή από πιο μακρινές περιοχές, προήλθαν από:
Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Καβάλα, Σαλαμίνα, Ορεστιάδα, Πάτρα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Πύργο.

– Φυσικά, όλες οι πιο κοντινές στα Τρίκαλα περιοχές, έδωσαν το παρόν: Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Αρτα, Πρέβεζα, Κοζάνη, Γρεβενά, Λαμία, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Δράμα.

– Κυρίως, δε, αυτό το τριήμερο, η πλειονότητα προήλθε – σε πολύ μεγάλα ποσοστά – από τους κατοίκους ολόκληρου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Οι οποίοι αγαπούν ολοένα και περισσότερο το κέντρο της Ελλάδας, τα Τρίκαλα!

6. Αρχίζει η έλευση μη Ελλήνων επισκεπτών! Εκτός από τους κατοίκους της πΓΔΜ στις αρχές του μήνα, το τριήμερο κατέφθασαν στα Τρίκαλα επισκέπτες από:
Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία, πΓΔΜ.

Οι οποίοι, μαζί με τις οικογένειές τους, έρχονται στο κέντρο της Ελλάδας για τα πιο όμορφα, τα πιο εντυπωσιακά Χριστούγεννα!

Η αγάπη, το χαμόγελο, οι ώρες της χαράς και της ξεγνοιασιάς, η επίσκεψη σε τόπο ιστορικό και πολιτιστικό, με τον ποταμό Ληθαίο να παίρνει μακριά τις έγνοιες και να χαρίζει απλόχερα το πνεύμα των Χριστουγέννων… κυριαρχούν στα Τρίκαλα.

Τα ξωτικά και οι πειρατές, οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές, οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, η e-trikala ΑΕ, ο Δήμος Τρικκαίων
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ κάθε έναν επισκέπτη χωριστά!
και ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ να κάνουν το καλύτερο δυνατό για ακόμη πιο πολλά χαμόγελα στις καρδιές όλων!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.