Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Λάρισας-Οδηγός «έπαιξε ξύλο» με αστυνομικό

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Παπαναστασίου στην συμβολή με την οδό Πατρόκλου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν μπροστά στο σκηνικό και μίλησε στο onlarissa.gr, ένας αστυνομικός με το περιπολικό του, θέλησε να κάνει συστάσεις στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα με αλάρμ επί της Παπαναστασίου. Ο ένας εξ αυτών γύρω στα 30, έφερε αντιρρήσεις φωνάζοντας προς τον αστυνομικό χωρίς να υπακούει στις συστάσεις του.

Μάλιστα πάνω στην λεκτική διαμάχη κινήθηκε προς τον αστυνομικό, και τον απώθησε σπρώχνοντάς τον πάνω στο περιπολικό. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο 30χρονος αντιστάθηκε όταν ο αστυνομικός πήγε να τον συλλάβει, με τον κόσμο απλά να παρακολουθεί άναυδος το σκηνικό.

Τελικά ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Παπαναστασίου την ώρα μάλιστα που υπήρχε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ο αστυνομικός κάλεσε βοήθεια και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.