Από εξοπλισμό μέχρι… αρνιά οι δωρεές στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Μεγάλη η λίστα των προσφορών προς τον μεγαλύτερο φορέα υγείας της περιοχής

Πριν λίγες μέρες η προσφορά ενός ασθενοφόρου από συνταξιούχο στο Μεσολόγγι, έκανε τον γύρο του διαδικτύου με δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social να δίνουν συγχαρητήρια στην ηλικιωμένη κυρία, που επέλεξε να χαρίσει στο δημόσιο τις οικονομίες μιας ζωής.

Δέχθηκε φυσικά και τα συγχαρητήρια του ίδιου του Πρωθυπουργού την ώρα βέβαια που …θα έπρεπε η πολιτεία να έχει τακτοποιήσει αυτά τα ζητήματα και να μην περιμένει από μια συνταξιούχο αγρότισσα να υπερβεί και τις ανάγκες της ακόμα για να κάνει τη δωρεά.

Πέρα από όλα αυτά βέβαια, δεν είναι πρωτοφανής η εν λόγω δωρεά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, σε μόνιμη βάση οι πολίτες πραγματοποιούν δωρεές σε φορείς της περιοχής και δη Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Μιλάμε φυσικά μόνο για υλική προσφορά η οποία όμως ποικίλει ανάλογα με τη δυνατότητα που έχει ο καθένας.

Έτσι στη λίστα των δωρεών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων μπορεί να δει κανείς από Υπουργούς…μέχρι και κτηνοτρόφους να πραγματοποιούν τη δική τους προσφορά. Ανάμεσα σε όσα δωρίζονται προς τον οργανισμό μπορεί κανείς να δει από ακριβό εξοπλισμό θαλάμων, ιατρικό και εργαστηριακό εξοπλισμό μέχρι και αρνιά!

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι ανάγκες είναι πολλές το ίδιο και η διάθεση για προσφορά. Το θέμα βέβαια είναι η προσφορά να λειτουργεί προσθετικά και όχι να καλύπτει όσα το κράτος έπρεπε έτσι κι αλλιώς να παρέχει προς τους πολίτες του.

Πηγή: Trikalanews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.