Αποδοκιμασίες αντιεμβολιαστών κάτω από το σπίτι του δημάρχου Τρικκαίων

Δηλώσεις για το επεισόδιο που είχε χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, αλλά και τις αποδοκιμασίες κάτω από το σπίτι του από αντιεμβολιαστές έκανε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 σημείωσε: «Θεωρώ τιμή μου να με πιάνουν στο στόμα τους, το να είσαι μπροστά σε μια τόσο ξεκάθαρη ιστορία όπως τον εμβολιασμό νομίζω ότι περιποιεί τιμή. Μπορούμε να δούμε ότι και πριν μερικά χρόνια υπήρχαν αντιδράσεις για τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας και άλλες ασθένειες που εξαλείφθηκαν, τα έχουμε αυτά στη δημοκρατία.

Θα μπορούσε πάντως να αποφευχθεί να μην υπάρχουν δυο εκδηλώσεις την ίδια ώρα, η επίσημη του Δήμου για την οποία είχαμε βγάλει τη σχετική άδεια και αυτή η οποία αφέθηκε να γίνει σε μέρα και ώρα που δεν έπρεπε. Το να θέλεις να επιβληθείς σε κάτι που δεν σου ανήκει δεν είναι δημοκρατία, εκείνη την ώρα ήταν προγραμματισμένη μια νόμιμη εκδήλωση του Δήμου και επιμέναμε να γίνει, δεν θα αλλάζουμε τη ζωή μας επειδή κάποιοι έρχονται από άλλες πόλεις με το έτσι θέλω να κάνουν σαματά».

Πηγή: https://www.trikalavoice.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.