Απτόητοι οι απατεώνες με τα τροχαία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δεκάδες τηλεφωνήματα σε όλη τη Θεσσαλία

Σε δεκάδες συμπολίτες απευθύνθηκαν και χθες, άγνωστοι δράστες που εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα του τροχαίου δυστυχήματος.
Οι απατεώνες καλώντας τηλεφωνικά σε σπίτια, τόσο σε χωριά του Δήμου Ελασσόνας προχθές όσο και σε χωριά του Δήμου Τεμπών αλλά της Λάρισας και του Βόλου, αναζητούσαν θύματα αδιαφορώντας για το σοκ που προκαλούν σε πολίτες λέγοντας τους ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του κάποιος πολίτης.
Οι απατεώνες, που συστήνονται ως αστυνομικοί, δεν διστάζουν να παριστάνουν και το παιδί του υποψηφίου θύματος το οποίο καλεί σε βοήθεια. Απώτερος σκοπός τους είναι να αποσπάσουν χρήματα καθώς, παριστάνοντας τους αστυνομικούς, υπόσχονται στα υποψήφια θύματα ότι το παιδί τους, που υποτίθεται προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, θα απαλλαγεί των συνεπειών του νόμου και πως θα αποφύγει τη σύλληψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.