Ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο Τρικάλων

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.497.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση αποτελέσματος του διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ 15 -17/11/2017 ΚΑΙ ΑΠΟ 24 -25/11/2017 (ΔΗΜΟΙ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΠΥΛΗΣ, ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ)», προϋπολογισμού 5.010.000 €

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 2018», προϋπολογισμού 247.000 €.

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», προϋπολογισμού 240.000 €.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η δουλειά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Με τα έργα αυτά στηρίζουμε θέσεις εργασίας και δημιουργούμε μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.