Αυτή είναι η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στη Λάρισα

Παγωμένη είναι η Λάρισα από την είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 35χρονης μέσα σε διαμέρισμα.

Η κοπέλα βρέθηκε τυλιγμένη με ένα πάπλωμα. Λόγω της προχωρημένης σήψης, αρχικά εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για θάνατο από παθολογικά αίτια, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Το θύμα έμενε μαζί με τον Πακιστανό σύντροφό της που αναζητείται από τις αρχές, καθώς θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της κοπέλας ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου, υπό αρκετά άσχημες συνθήκες με την δυσοσμία να είναι έντονη σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Δείτε εικόνες μέσα από το διαμέρισμα

Να σημειωθεί ότι πριν από πέντε χρόνια γείτονες είχαν κάτι καταγγελία ότι είχαν βγει στο δρόμο Πακιστανοί με μεγάλα μαχαίρια και έκαναν ότι μονομαχούσαν. Κάλεσαν μάλιστα και την αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα ούτε ζήτησε τα στοιχεία τους.

Επίσης καταγγέλλουν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών και ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα φιλοξενούσε πάντα αλλοδαπούς. Λένε μάλιστα πως περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό.

Ρεπορτάζ: Αγγελος Λαμπίδης, Αννα Τριανταφυλλιά Τσουτσα, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.