BLACK FRIDAY 2021: Βρες τις καλύτερες προσφορές για το Σπίτι σου μόνο στα LEROY MERLIN!

Βρισκόμαστε μόλις μία μέρα πριν τη Black Friday και ήδη στα περισσότερα καταστήματα επικρατεί η φρενίτιδα των pre – Black Friday εκπτώσεων… εσύ έχεις πραγματοποιήσει τις αγορές σου; Ή περιμένεις το αύριο για να επωφεληθείς από ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις; Αν σκοπεύεις να κάνεις τα ψώνια σου την ημέρα της Black Friday πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, με μια καλή έρευνα αγοράς και μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πράγματα που θες να αποκτήσεις. Εκτός όμως από προϊόντα τεχνολογίας, ρουχισμού και τις ηλεκτρικές συσκευές δεν θα πρέπει να πάρεις και κάτι για το σπίτι σου; Και αν είχες στα πλάνα σου να αποκτήσεις και κάτι για το σπίτι, πού πρέπει να πας; Ο προορισμός για το σπίτι αυτή τη Black Friday δεν είναι άλλος από τη LEROY MERLIN!

Οι καλύτερες Black Friday προσφορές του 2021 για τα είδη σπιτιού είναι γεγονός και είναι στη LEROY MERLIN… ας δούμε λοιπόν ακριβώς τι προσφορές θα δούμε και γιατί επιβάλλεται να την προτιμήσεις…

Στη LEROY MERLIN παίζουν εκπληκτικές Black Friday προσφορές για εργαλεία!

Οι επαγγελματίες και οι τεχνίτες είναι οι αγαπημένοι πελάτες της LEROY MERLIN και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τους αφήσει παραπονεμένους αυτή τη Black Friday. Γι’ αυτό και φρόντισε να κάνει καταπληκτικές προσφορές σε εργαλεία που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο “δύσκολους” πελάτες της. Είτε λοιπόν είσαι επαγγελματίας είτε έχεις κάνει τα μαστορέματα χόμπι, στη LEROY MERLIN θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις από τα εργαλεία της ώστε να κάνεις τις δουλειές σου με ευκολία, άμεσα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!

Μερικές Hot Black Friday προσφορές σε εργαλεία που θα βρείς είναι:

Δράπανο κρουστικό BOSCH Easy Impact 600W
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας BLACK & DECKER BCD003C1-QW 18V

Tip: Ανακάλυψε super τιμές και εκτός Black Friday σε περισσότερα εργαλεία εδώ.

Στη LEROY MERLIN ανακαινίζεις το μπάνιο σου σε Black Friday τιμές!

Στη LEROY MERLIN γνωρίζουν πολύ καλά πως το μπάνιο είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους για ένα σπιτικό καθώς το χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επειδή λοιπόν περνάς ένα σημαντικό ποσοστό της ημέρας σου μέσα σε αυτό, είναι λογικό να θες να είναι όχι απλά λειτουργικό αλλά και σε καλή κατάσταση. Η LEROY MERLIN λοιπόν κάνει την ανακαίνιση του μπάνιου προσιτή προς όλους, με τις εκπληκτικές προσφορές της αυτή τη Black Friday: εξερεύνησε την ποικιλία της και ανακάλυψε τρομερές ευκαιρίες σε είδη και έπιπλα μπάνιου, όπως μπαταρίες ντους και νιπτήρα για να φτιάξεις το μπάνιο σου στα δικά σου γούστα!

Μερικές Hot Black Friday προσφορές σε είδη μπάνιου που θα βρείς είναι:

Μπαταρία νιπτήρα Sonia Pyramis Ecoline
Έπιπλο μπάνιου Tornado κρεμαστό

Tip: Ανακάλυψε super τιμές και εκτός Black Friday σε περισσότερα είδη για το μπάνιο εδώ.

Στη LEROY MERLIN ανανεώνεις τη διακόσμησή σου οικονομικά με τις εκπτώσεις Black Friday!

Η αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι απαραίτητο να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη και σίγουρα δεν είναι και η πιο οικονομική επιλογή να αλλάξεις όλα σου τα έπιπλα και τα διακοσμητικά μονομιάς. Συνήθως κάνουμε αλλαγές στο χώρο μας βήμα βήμα, αλλάζοντας κάποια στιγμή το χαλί, αργότερα τα καλύμματα και τα μαξιλάρια του καναπέ, έπειτα τους καθρέφτες, το τραπεζάκι του καφέ και πάει λέγοντας…

Τα Black Friday deals της LEROY MERLIN ωστόσο είναι τόσο “δυνατά” που σίγουρα θα σε προτρέψουν να κάνεις μαζεμένες όλες τις αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού που είχες κατά νου! Ανακάλυψε προσφορές σε αμέτρητα είδη διακόσμησης και επωφελήσου από τις χαμηλές τιμές της, ώστε να κάνεις την ολοκληρωμένη αλλαγή στους χώρους σου όπως πάντα ήθελες!

Μερικές Hot Black Friday προσφορές σε είδη διακόσμησης που θα βρεις είναι:

Κουρτίνα INSPIRE Premier σε χρώμα γκρι
Κρεμαστό φωτιστικό EGLO Lasana

Tip: Ανακάλυψε super τιμές και εκτός Black Friday σε περισσότερα είδη διακόσμησης εδώ.

Στη LEROY MERLIN κανένα σπίτι δεν θα μείνει κρύο αυτό το χειμώνα!

Το κρύο και η κακοκαιρία έχουν έρθει για να μείνουν και πολλά σπιτικά δεν είναι ακόμη προετοιμασμένα για τις συνθήκες που έρχονται. Επειδή λοιπόν η LEROY MERLIN θέλει να παρέχει για όλα τα σπίτια το ευχάριστο κλίμα της ζεστασιάς, συμπεριέλαβε στα Black Friday deals της και είδη θέρμανσης ώστε να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πελατών της. Από σήμερα λοιπόν, στα LEROY MERLIN θα βρεις Black Friday προσφορές σε είδη θέρμανσης όπως air condition, αερόθερμα, σόμπες και καλοριφέρ ώστε να ζεστάνεις τους χώρους σου οικονομικά και αποτελεσματικά!

Μερικές Hot Black Friday προσφορές σε είδη θέρμανσης που θα βρεις είναι:

Κεραμικό αερόθερμο πύργος First Austria
Κεραμικό αερόθερμο τοίχου First Austria
Κλιματιστικό inverter BOSCH Climate

Tip: Ανακάλυψε super τιμές και εκτός Black Friday σε περισσότερα είδη θέρμανσης εδώ.

Black Friday 2021 και είδη σπιτιού πάνε μαζί LEROY MERLIN!

Μην ξεχνάς πως πέρα από τις Black Friday προσφορές της, η LEROY MERLIN διαθέτει πάνω από 30.000 είδη για το σπίτι, ικανά να καλύψουν όποια ανάγκη κι αν έχεις. Και για να αποφύγεις το συνωστισμό που θα επικρατεί στα καταστήματα την ημέρα της Black Friday, φροντίσαμε να κάνεις ηλεκτρονικά τις αγορές σου από το eshop της με αποκλειστικές online προσφορές. Επίσης έχεις και τη δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις, ώστε το κόστος να μην αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα από το να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.