«Μπορούμε να ενισχύσουμε τις δομές υγείας»

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της Περιφεριακής Κίνησης «Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρέτα.

Ο κ. Κουρέτας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας ενημερώθηκαν από την αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αν. Χαλιβέρα και τον επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας καθηγητή Γιώργο Βασιλόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τριτοβάθμιο ίδρυμα υγείας, ενώ συζήτησε μαζί τους αρκετά θέματα σχετικά με τη συνεργασία της Περιφέρειας με το Νοσοκομείο στον τομέα της βελτίωσης των υποδομών, αλλά και της διάχυσης της επιστημονικής γνώσης που παράγεται στο νοσοκομείο, στην κοινωνία της Θεσσαλίας.Ο κ. Κουρέτας εξήγησε πως υπάρχουν σοβαρές προοπτικές στην ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στη Θεσσαλία με τη χρήση των κατάλληλων χρηματοδοτικών και ερευνητικών εργαλείων και παρουσίασε στους συνομιλητές του το πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας για την βελτίωση των δεικτών σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Κουρέτας συναντήθηκε επίσης με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Ελ. Μαλισιώτου, με την οποία αντάλλαξε απόψεις για σειρά ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους στο ΠΓΝΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.