«Χρυσές διακρίσεις» για το Τσίπουρο Βρυσσά

Ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «τσίπουρο με γλυκάνισο», ένα αργυρό στην κατηγορία «τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο» αλλά και το χρυσό βραβείο για όλες τις κατηγορίες των αποσταγμάτων, το πρώτο δηλαδή βραβείο στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι ο απολογισμός της συμμετοχής του Τσίπουρου Βρυσσά.

Στόχος του Διαγωνισμού ήταν να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί και απόσταγμα, ενθαρρύνοντας και τη συμμετοχή οίνων και αποσταγμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού επιβεβαιώθηκε από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων γευσιγνωστών, οινολόγων, Masters of Wine, sommeliers, κριτικών γεύσης, δημοσιογράφων και επαγγελματιών οίνου απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι μέσα από εντατικές τυφλές γευσιγνωσίες αναδεικνύουν τους οίνους και τα αποστάγματα που ξεχωρίζουν σε βαθμολογία, διεκδικώντας ένα βραβείο, ενώ Πρόεδρος του Διαγωνισμού ήταν ο Έλληνας master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η επιχείρηση με έδρα τον Τύρναβο ιδρύθηκε το 1952 και η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών ετοιμάζεται να παραδώσει στην τρίτη για να γιορταστούν τα 70 χρόνια λειτουργίας της. Με φιλοσοφία καθαρά οικογενειακή η επιχείρηση απέρριψε παλαιότερα προτάσεις συγχώνευσης και συνεχίζει πάντα στο ίδιο μοτίβο: «πουλάμε αυτό που αρέσει να πίνουμε εμείς».

«Όλα τα υλικά μας, οι πρώτες ύλες παραγωγής είναι επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή, ενώ μετά από τόσα χρόνια στην παραγωγή οι συνεργασίες μας με τους παραγωγούς είναι σταθερή. Επιλέγουμε τα καλά σταφύλια, τον καλό γλυκάνισο και προωθούμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρη τη χώρα πλέον, σε σημεία όπου ο καθένας μπορεί να τα απολαύσει συνδυάζοντάς τα με χώρους αισθητικής και έντιμης σχέσης με τον πελάτη», εξηγεί ο κ. Κώστας Βρυσσάς.

«Οι στόχοι της εταιρείας δεν μεταβάλλονται: «Ποιότητα, συνέπεια και μεράκι». Τα βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλονίκης αποτελούν για μας ένα ακόμη διαβατήριο αναγνώρισης και ποιότητας στην προσπάθεια μας να συστήσουμε στον κόσμο το καλό τσίπουρο, το καλό απόσταγμα», καταλήγει ο κ. Βρυσσάς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.