Δεκάχρονος τραυματίστηκε από εξωτερική μονάδα κλιματισμού σε πεζοδρόμιο (φωτογραφίες)

Τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά -και όχι μόνο- ακόμη και όταν περπατούν στο πεζοδρόμιο, αναδεικνύει περίτρανα η καταγγελία μιας μητέρας στην Λάρισα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr η μητέρα διηγήθηκε την περιπέτεια του παιδιού της:

«Μαθαίνουμε στα παιδιά μας από μικρά, εξηγεί, να μην περπατάνε στο δρόμο καθώς κινδυνεύουν από διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά πλέον πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή ακόμα και στα πεζοδρόμια!

Ευτυχώς το τραύμα ήταν ελαφρύ

Περπατώντας σε πεζοδρόμιο της περιοχής Αγίου Αντωνίου, ο 10χρονος γιος μου τραυματίστηκε στο αυτί από εξέχοντα μεταλλικά στηρίγματα εξωτερικής μονάδας κλιματισμού (φωτογραφίες) που καλύπτουν μεγάλο μέρος του χώρου που ανήκει στους πεζούς. Ευτυχώς το τραύμα ήταν ελαφρύ. Το ύψος όμως στο οποίο βρίσκεται η κατασκευή αλλά και η επικινδυνότητα του μεταλλικού στοιχείου, θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση που χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και σωστή πρόβλεψη τοποθετούνται τέτοιου είδους κατασκευές, εξυπηρετώντας μόνο τη διευκόλυνση των εκάστοτε ενοίκων-ιδιοκτητών. Μήπως να σκεφτόμαστε λίγο και τους υπόλοιπους δημότες που κυκλοφορούν σ’ αυτή την πόλη;»

Δείτε τις φωτογραφίες:   

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.