«Δεν της αξίζει τέτοιος εξευτελισμός» – Οργή στα Τρίκαλα για ασθενή που περιμένει δυο μέρες ένα ασθενοφόρο

Τα λόγια στενών συγγενών της γυναίκας συμπυκνώνουν την οργή τους. Η ασθενής ζει στα Τρίκαλα, στα 86 της χρόνια, στιγμές ταλαιπωρίας επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο…

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει από την Δευτέρα 12 Ιουνίου του 2023 μια 86χρονη ηλικιωμένη γυναίκα όπου έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο στα Τρίκαλα, ωστόσο ακόμα περιμένει ασθενοφόρο για να την μεταφέρει με ασφάλεια στο Χρονίων Παθήσεων, ενώ όπως ενημέρωσαν την οικογένειά της το πρωί, ούτε σήμερα θα συμβεί αυτό! Ο λόγος; Γιατί το ΕΚΑΒ δίνει προτεραιότητα στα επείγοντα περιστατικά.

«Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δούλευε σε όλη της της ζωή. Δεν της αξίζει τέτοιος εξευτελισμός στα γεράματα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων συγγενής της.

Ο Γολγοθάς, τόσο της 86χρονης, όσο και της οικογένειά της συνεχίζεται και σήμερα καθώς δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι, ενώ όπως τονίζει η ανηψιά της, το θέμα θα το κυνηγήσει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου κανένας ασθενής να μην ζει τέτοιες καταστάσεις εν έτη 2023.

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συμπολιτών που έχουν απευθυνθεί σε ιδιωτικά ασθενοφόρα προκειμένου οι άνθρωποί τους να γλιτώσουν την ταλαιπωρία.

Πηγή: trikalanews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.