Διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του Μένουμε Σπίτι»

Διαδικτυακή συνάντηση γονέων μέσω Youtube με την παρουσία ειδικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του Μένουμε Σπίτι».
Η εν λόγω διαδικτυακή συνάντηση προτάθηκε από την Ολομέλεια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Προκειμένου οι γονείς να παρακολουθήσουν την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχουν παρά να πληκτρολογήσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση σε ένα φυλλομετρητή, δηλαδή, ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο:

YouTube player

Επίσης, γίνεται γνωστό πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (το αναζητάτε με το όνομα ΠΔΕ Θεσσαλίας) στο YouTube ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

Δρ Κωτούλας Βασίλειος, Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας: Καλωσόρισμα
Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος, Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας:Χαιρετισμός και καλωσόρισμα, τοποθέτηση με θέμα “Οι σχέσεις οικογένειας-σχολείου στο πλαίσιο της προτροπής ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”
Δρ Τσίτσικα Άρτεμις, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Και τώρα τι γίνεται;- Διαχείριση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια στην εποχή του COVID 19”

Σαβούρδου Ειρήνη, MSc Ψυχολόγος Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας: “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Διαχείριση των ιδιαίτερων εκπαιδευτικών αναγκών στην οικογένεια”
Δρ Κωτούλας Βασίλειος και Παναγιώτου Κωνσταντίνος MSc Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και συζητούμε με τους γονείς για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση α) στο δημοτικό, β) στο Γυμνάσιο και το Λύκειο”
Μυργιώτη Ευφροσύνη, Υπεύθυνη Τομέα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας “Τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Προτάσεις – Κλειδιά για τις μεταβάσεις στη ζωή μας”.
Δρ Καπανιάρης Αλέξανδρος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας “Τώρα που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Εργαλεία και δράσεις στο δρόμο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – Δημιουργικό διαδίκτυο”
Δρ. Παπαδοπούλου Μαρία, Προϊστάμενη Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και συζητούμε με τους γονείς για Συμβουλευτική και Υποστήριξη της Οικογένειας από τα Κ.Ε.Σ.Υ.”

Ερωτήματα είναι δυνατόν να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση. Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να απαντηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.