Διαγωνισμός… σερβιτόρων στη Λάρισα

Η ADM Production διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τον διεθνή διαγωνισμό σερβιτόρων «Waiters on the move – Με το δίσκο στο χέρι» στην πόλη της Λάρισας, με την συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Ένας διαγωνισμός που έχει χαρακτηριστεί θεσμός και θα συντελέσει στην προβολή της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στην προβολή όλων των φορέων που θα συμμετάσχουν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, είναι η Κυριακή 2 Aπριλίου 2017 στις 11.00 π.μ.

Προσέλευση διαγωνιζομένων : 10.30 π.μ. -11.00 π.μ.

Παρουσιάζει η Στέλλα Γιαμπουρά .

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας και του ΕΟΤ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

H έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ . από το Αρχαίο θέατρο Λάρισας.

Κάθε διαγωνιζόμενος , κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο που θα περιέχει ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια , θα πρέπει να διανύσει την απόσταση από το Αρχαίο θέατρο στην οδό Βενιζέλου , προς την οδό Παπαναστασίου ,την οδό Παπακυριαζή και να φτάσει με διαδρομή μέσα από τις οδούς Ασκληπειού και Γκούμα, στο σημείο τερματισμού στην Κεντρική πλατεία της πόλης ,όπου και θα γίνει η λήξη του διαγωνισμού.

Οι τρείς πρώτοι συμμετέχοντες, με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο θα βραβευτούν και θα λάβουν ανάλογο έπαθλο για την συμμετοχή τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων των νικητών από εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων και εκπρόσωπο του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από γνωστό μουσικό συγκρότημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.