Διαμαρτυρία αγροτών στην Λάρισα– «Θερμή» υποδοχή στον Βορίδη

Αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο που θα διεξαχθεί σήμερα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι στη Λάρισα (με διακριτική παρουσία της αστυνομίας).

Οι αγρότες έχουν ως στόχο να συναντηθούν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη και να του καταθέσουν τα αιτήματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, ώστε να λάβει μέρος στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου για το Βαμβάκι. Εκεί έξω από το «Divani Palace» τον περιμένουν από νωρίς το πρωί οι αγρότες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων ζητώντας να συναντήσουν τον υπουργό, ώστε να του θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους. Μάλιστα, δεν λείπουν οι αναφορές ότι «ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης… κρύβεται και δεν συναντά του εκπροσώπους του οργανωμένου αγροτικού κινήματος».

Πάντως, οι αγρότες ξεκαθαρίζουν ότι δεν θέλουν να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις εργασίες του Συνεδρίου, παρά μόνο να θέσουν τα αιτήματά τους στον κ. Βορίδη και να αποχωρήσουν.

YouTube player

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.